Bloembakken in de voortuin

Oosterwolde

Home 9 Project 9 Bloembakken in de voortuin

Bloembakken in de voortuin zorgen voor een strakke look

Hier hebben we na het maken van het 3d ontwerp, de tuin helemaal gestript en opnieuw aangelegd. De wensen waren, minder onderhoud, ‘speels’ en grind. Dit hebben we gedaan d.m.v. het aanbrengen van verschillende hoogtes in de bloembakken en het muurtje erom heen, hierdoor is de tuin groter geworden en ‘speels’. Er is een pad om huis heen gelegd van Carré 50×50 tegels in de kleur antraciet (Nero), de bloembakken en het muurtje om de tuin zijn gemaakt van getrommelde Cobbleblokken van 14x14x63 cm ook in de kleur antraciet. Om de hoeken van de tuin er goed uit te laten springen hebben we op de hoeken schanskorven geplaatst die erin zijn geheel uit springen, deze schanskorven zijn gevuld met basaltblokken. Om de bloembakken heen is de rest van de tuin aangekleed met schotsgraniet. Hierna zijn de plantenbakken gevuld met beplanting en ook op bepaalde plekken in het grind is het aangekleed met beplanting.

Tuinonderhoud Koops

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.