Renovatie walbeschoeiing en muur 

Zwolle

Home 9 Project 9 Renovatie walbeschoeiing en muur

Renovatie walbeschoeiing en muur voor grondkering

Voor de renovatie van de achtertuin hebben we walbeschoeiing van lariks damwand profiel planken voor het water geplaatst om verzakkingen tegen te gaan en de hoogte op te vangen met de waterspiegel.

Om de hoogte van de grond op te vangen van de tuin hebben we Linea muurblokken 15x15x60 op gelijmd tot de gewenste hoogte, deze zijn weer verankerd aan de oude muur die er stond.

Om een lekker zitplek te creëren is er om de muur heen een vlonder aangelegd, met vlonderplanken van lariks. Deze is over de walbeschoeiing heen gelegd zodat deze vanuit de tuin niet meer zichtbaar is.

Boven de muur is er nog een hekje geplaatst zodat de kinderen niet van de muur kan vallen. Het terras hebben we herstraat en hier is een trapje gerealiseerd van dezelfde stenen als in het terras liggen en waar de muur van gemaakt is.

Tuinonderhoud Koops

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.