Terras aanleggen bij Riemsoord 

Appelscha

Home 9 Project 9 Terras aanleg Riemsoord Liante Appelscha

Aanleggen van bestrating voor zorggroep liante

Voor Riemsoord (onderdeel Liante) in Appelscha Ooststellingwerf hebben we een terras gelegd voor de bewoners zodat ook zij van het mooie weer kunnen genieten.

Dit hebben we gedaan met 30×30 antraciete betontegels en een vlak van 60×60 tegels Retrico Smook (antraciet/grijs) om het geheel speels te maken. Hierna hebben we er een horeca parasol in geplaatst van aardige grote waar de mensen onder kunnen zitten bij veel zon.

Verder hebben we het geheel aangekleed met bloembakken van hout. Op de achterkant hebben we het pad verandert zodat er beter met een rollator overheen gereden kan worden en hebben we hier een vaste bloembak in gerealiseerd zodat ook duidelijk is hoe het pad loopt. Tevens hebben we het personeelsterras vergroot en voorzien van een parasol. 

Tuinonderhoud Koops

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.