Vijveraanleg

Oosterwolde (Fr.)

Home 9 Project 9 Vijveraanleg

Van Zandbak naar vijver…

Leuk, een zandbak in de tuin. Alleen komt er een moment dat de kinderen te groot zijn voor de zandbak. In plaats van de zandbak te laten verstoffen, is hier besloten om het gegraven gat te gebruiken voor een vijver. 

Uiteraard waren er enige aanpassingen nodig. Zo hebben we de vijver aan de binnenkant verstevigd door deze op te bouwen met een houten wand. De op maat gemaakte vijverfolie zorgt ervoor dat de vijver er strak bij ligt. 

Het was de wens om de vijver te laten vullen met regenwater. Door de dakgoot aan te sluiten op de vijver, wordt het regenwater opnieuw gebruikt. Aangezien het (gelukkig) niet elke dag regent, is er een waterval aangebracht. Zo blijft het water circuleren in de vijver. 

De omranding van de vijver is gemaakt van hardhout. Dit soort hout heeft een lange levensduur, waardoor men nog lang kan genieten van de vijver.

Vijveraanleg door Hoveniersbedrijf Koops

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Neem Direct contact op

0516-764 766

Boekhorst 3, 8431 SR Oosterwolde (Fr.)

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.