Herinrichten van

de achtertuin

Appelscha

Home 9 Project 9 Herinrichten achtertuin

Hoe het hergebruiken van materialen voor een nieuwe tuin zorgt

Voor mevrouw Iedema hebben we de tuin opnieuw ingericht met de aanwezige materialen.

Er is in de achtertuin een overkapping met berging geplaatst. Deze hebben we hierna betegelt met de tegels die voor een deel al in een terras lagen. De overige tegels lagen in het terras achter de woning.

Daar hebben we het terras opnieuw aangelegd met nieuwe dikformaten, aansluitend op de dikformaten die er al lagen. Tevens is het gazon vervangen door nieuwe graszoden.

Stoomreiniger versus hogedrukreiniger

Nadat de tegels opnieuw gelegd zijn, zijn ze schoon gemaakt met een stoomreiniger. Het grote voordeel van een stoomreiniger ten opzichte van een hogedrukreiniger is de hoeveelheid warme water dat op de tegel terecht komt. Door de stoom wordt de deklaag op de steen zit niet beschadigd, wat bij een hogedrukreiniger soms het geval kan zijn. Dit draagt bij aan de levensduur van de steen.

 

Tuinonderhoud Koops

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.