Ontwerpen en aanleggen van een voortuin

Oosterwolde

Home 9 Project 9 Ontwerpen en aanleggen voortuin

Van 3D ontwerp tot realisatie

Na een 3D tuinontwerp te hebben gemaakt van deze voortuin in Oosterwolde Ooststellingwerf, hebben we deze tuin aan mogen leggen. 

De ramen hebben we geaccentueerd met oud hollandse tegels van een meter bij een meter in de kleur Taupe. De bloembakken zijn gemaakt van muurblokken Wallblock Split in de kleur Brons. Tussen de tegels en de bloembakken is basaltsplit aangebracht.

Om meer diepte in de tuin te creëren en wat hoogte krijgen is er om de tuin een ligusterhaag geplant en zijn bolplatanen ingeplant. De bloembakken zijn ingeplant met lage beplanting.

Tuinonderhoud Koops

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.