Tuintontwerp voortuin

Appelscha

Home 9 Project 9 Tuinontwerp voortuin

Tuinontwerp voortuin

Om gevisualiseerd te hebben hoe een tuin eruit komt te zien, maken we een 3D ontwerp. Zodoende krijgt de klant direct een goed beeld van het uiteindelijke resultaat.

In dit geval was de wens om de voortuin opnieuw in te delen. Het liefst met zo min mogelijk onderhoud. De tuin 

De voortuin bestond uit mos met her en der een sprietje gras, mevrouw wou wat minder onderhoud in de tuin. Voor de bestrating is gekozen voor een strakke betonsteen 30 cm x 20 cm van HACO in de kleur oker-antraciet. Deze steen heeft het voordeel dat deze harder is als de gemiddelde betonsteen, waardoor deze nauwelijks groene aanslag krijgt. Tevens is de steen kleurecht en kan er lang van de kleur worden genoten.

De bloembakken zijn gemaakt van muurblokken 15 x 15 x 60 cm in de kleur antraciet, deze zijn gelijmt. Deze worden van het najaar gevuld met beplanting.

Tuinonderhoud Koops

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.