Tuinaanleg

 

Home 9 Project 9 Tuinaanleg

Tuinaanleg

Hier hebben we nadat het ontwerp en de offerte goedgekeurd was de tuin opnieuw aangelegd. Om het hoogteverschil bij de achterdeur op te vangen, is er een muur gemetseld om het terras in te leggen.

Het terras is gelegd met de tegel van MBI, Geocolor+ gigategel 60x60x6 in de kleur Celtic Brown, de paden hebben we aangelegd met een getrommelde gebakken dikformaat van CRH Onyx Black. De trap is gemaakt met dezelfde muurblokken (gecombineert met de tegel) als de borderrand, antraciet getrommelde muurblok 15x15x60.

Achter in de tuin is er een zitplaats gecreëerd, om droog te kunnen zitten als de temperatuur het toelaat, d.m.v. een tuinhuis die voor 1/3 open is waardoor je mooi zicht houd op de tuin en spelende kinderen.

Om de kinderen in de tuin te houden is er als afscheiding een schutting geplaatst van lariks hout, lariks hout is een duurzame houtsoort zodat er jaren plezier aan te beleven is.

Tevens is er in de tuin een klein bewateringssysteem aangelegd om de beplanting en het gazon bij extreem droog weer van vocht te voorzien. 

Tuinonderhoud Koops

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.