Aanleg terras en pergola voor schaduwdoek

Borgercompagnie

Home 9 Project 9 Aanleg terras en pergola voor schaduwdoek

schaduwplek creëren met een pergola

Nadat we hier een 3D ontwerp van gemaakt hebben, hebben we de tuin aangelegd.

Het terras is aangelegd met een keramische tegel (Ceramiton), deze zijn hierna ingevoegd waardoor er geen onkruid tussen de tegels komt, als afsluiting van de tegels hebben we een kopse rollaag geplaatst van gebakken stenen, tevens hebben we van deze gebakken stenen de bloembakken gemaakt.

Er is een pergola geplaatst waar een schaduwdoek aan gemonteerd is, tussen de palen hebben we shutterschermen geplaatst, deze kunnen dicht en open gezet worden, waardoor er ook met wat hardere wind buiten gezeten kan worden. Aangevuld met een gegalvaniseerde mat waar klim planten tegen op kunnen groeien.

Tuinonderhoud Koops

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.