Over ons

 

 

We realiseren droomtuinen sinds 2005

Hoveniersbedrijf Koops uit Oosterwolde wordt gerund door Niels Koops. In 2005 besloot hij als hovenier voor zichzelf te beginnen.

En met succes! Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid, mede door de overname van hoveniersbedrijf Van Olphen & van der Wal uit Drachten. Hierdoor is het werkgebied van Hoveniersbedrijf Koops uitgebreid richting Drachten en omgeving. 

 

Het team

Inmiddels bestaat het team uit 7 personen. Samen pakken ze de werkzaamheden voor Hoveniersbedrijf Koops op. Ze steken letterlijk de handen uit de mouwen in de tuin. Van tuinaanleg tot tuinonderhoud: door hun jarenlange ervaring en expertise draaien ze nergens hun handen voor om.  

 

Werkgebied

Hoveniersbedrijf Koops is gevestigd in Oosterwolde, op de grens van Friesland en Drenthe. Ons werkgebied bevindt zich met name in deze twee provincies. Daarnaast vind je ons team regelmatig terug in de provincie Groningen, bijvoorbeeld bij projecten in Leek of Tolbert.

Uitgelichte projecten

Door de jaren heen hebben we al veel tuinen onder handen mogen nemen. De projecten lopen uiteen van een vijveraanleg tot een complete tuinrenovatie. Net een nieuwbouwhuis gekocht? Ook dan staat Hoveniersbedrijf Koops voor je klaar.

Vijveraanleg door Hoveniersbedrijf Koops
Vijveraanleg door Hoveniersbedrijf Koops
Tuinonderhoud Koops

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.