Tuinontwerp en -aanleg bij nieuwbouwwoning

Leeuwarden

Home 9 Project 9 Tuinaanleg nieuwbouwwoning

Tuinaanleg bij een nieuwbouwwoning

 

Een nieuwbouwhuis geeft de mogelijkheid om de tuin helemaal zo in te richten zoals je zelf wilt. Uiteraard afhankelijk van wat er mogelijk is en het budget. 

In de Leeuwarden hebben we deze strakke tuin aangelegd. De oprit is bestraat met antraciete klinkers en er zijn vakken in gemaakt met grind. Om een afscheiding te maken, is er een beukenhaag om de oprit heen geplant. Door bomen in de grindvakken te plaatsen, wordt er hoogte in de tuin gecreëerd.

Achter het huis zijn dezelfde klinkers als in de voortuin gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de tuin als een geheel aanvoelt. De tuin is verder voorzien van gazon en borders. 

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.