Een greep uit
onze projecten

Door de jaren heen hebben we velen tuinen aangelegd, gerenoveerd, aangepakt, op de schop gehad en ga zo maar door. Graag lichten we een aantal projecten uit.

Vragen? Neem contact met ons op.

Home 5 Projecten
Herinrichten achtertuin

Herinrichten achtertuin

In deze tuin in Appelscha hebben we de bestaande materialen hergebruikt. Het is altijd mooi om te zien dat goede schoonmaakbeurt en een andere indeling zo’n verschil kan maken.

read more
Tuinaanleg

Tuinaanleg

Bij dit project is er een goede balans tussen gazon, groen en bestrating in de tuin. Om ervoor te zorgen dat het gazon en beplanting genoeg water krijgt, is er een bewateringssysteem aangelegd.

read more
Aanleg paden en pluktuin

Aanleg paden en pluktuin

In Ravenswoud hebben we geholpen met het aanleggen van paden en gazon in de pluktuin. Hierdoor kan er nog beter geplukt worden van alle prachtige planten, struiken en bomen die in de pluktuin staan.

read more
Bloembakken in de voortuin

Bloembakken in de voortuin

Deze voortuin hebben we helemaal gestript en opnieuw opgebouwd. Het resultaat is een strakke voortuin die ruimtelijker oogt en minder onderhoud nodig heeft. De antraciete bloembakken geven de tuin een strakke look.

read more
Nieuwe beplanting

Nieuwe beplanting

Het mooiste is als de voortuin het hele jaar door in bloei staat. Deze tuin hebben we voorzien van nieuwe beplanting, zodat de bewoners in elk seizoen van de tuin kunnen genieten.

read more
Renovatie voortuin

Renovatie voortuin

De voortuin is het visitekaartje van je huis. Voor deze renovatie van de voortuin is gekozen voor een strakke stijl, met antraciete bloembakken van muurblokken.

read more
Vijveraanleg

Vijveraanleg

Een vijver in de tuin heeft een rustgevend effect. In deze tuin is de zandbak vervangen voor een vijver, omringd door houten vlonders. Een voordeel: het gat hoefden we niet meer te graven.

read more
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Deze tuin in Appelscha ligt er het hele jaar door goed bij door ons tuinonderhoud. Zowel in het voor- als in het najaar nemen we de tuin onder handen.

read more

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.