Tuinonderhoud

 

Een goede tuinonderhoud voor je bedrijf draagt bij aan een positieve indruk. Wij zorgen ervoor dat je bedrijfstuin een nette en verzorgde uitstraling heeft. Bezoekers zullen zich erg welkom voelen bij jouw bedrijfspand. Als hoveniers zorgen wij altijd voor groene en levende tuinen die met passie worden onderhouden.

Direct contact

0516-764 766

Boekhorst 3, 8431 SR Oosterwolde (Fr.)

Tuinonderhoud van A tot Z

Elke tuin is uniek. Daarom is het tuinonderhoud een op maat gemaakt plan. Wij zorgen er het hele jaar voor dat jouw tuin er op z’n best uit ziet.

Periodiek of eenmalig?

De tuin periodiek onderhouden zorgt ervoor dat de tuin er altijd goed bij ligt. Het is ook mogelijk om eenmalig een grote onderhoudsbeurt in te plannen.

Onderhoudsbeurten per seizoen

Per seizoen verschilt het hoe het onderhoud van de tuin eruit ziet. In het najaar en voorjaar is de tuin vaak toe aan een onderhoudsbeurt. 

Hele jaar door tuinonderhoud

Van snoeien tot bemesten

Nette hagen, het hele jaar door

Tuinonderhoud het hele jaar door

Bij Hoveniersbedrijf Koops verzorgen we jouw tuin het hele jaar door. Weet je niet zeker wanneer jouw tuin een onderhoudsbeurt nodig heeft? Neem gerust contact op. We komen graag langs om de tuin te bekijken en je te voorzien van advies in tuinonderhoud.

Tuinrenovatie

Toe aan iets nieuws in de tuin? Denk eens aan een tuinrenovatie. Duurzaam, omdat we eventueel materialen uit de huidige tuin kunnen gebruiken. Zo kun je weer een paar jaar vooruit.

Tuinonderhoud voor bedrijven

Een tuin is er om zo lang mogelijk van te genieten. Goed tuinonderhoud is essentieel om de mooie uitstraling te behouden. Het groen is het eerste wat gezien wordt wanneer je aankomt bij een pand.

 Wij verrichten graag tuinonderhoud rondom je bedrijf, zo hoef je zelf nergens meer naar om te kijken. Onze hoveniers gaan professioneel, netjes en volgens de gemaakte afspraken aan de slag met jouw kantoor- of bedrijfstuin.

Voor welk tuinonderhoud ben je bij ons aan het juiste adres?

Hoveniersbedrijf Koops heeft jaren ervaring met tuinonderhoud, onze professionals kunnen daarom in principe alle werkzaamheden uitvoeren om jouw bedrijfstuin er zo goed mogelijk uit te laten zien. Denk hierbij aan:

  • Het verwijderen van groen of het vervangen hiervan
  • Onkruid verwijderen
  • Hagen netjes knippen
  • Grasmaaien 
  • Het snoeien van bomen of struiken
  • Het reinigen van paden of terrassen
  • Nog vele andere vormen van tuinonderhoud  

Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw kantoor- of bedrijfstuin? Neem contact op.

 

 

Zakelijk tuinonderhoud van Hoveniersbedrijf Koops

Samen plannen we een kennismakingsgesprek in om alles rustig in kaart te brengen. We bespreken of het tuinonderhoud voor het bedrijf eenmalig plaatsvindt of dat het gaat om periodieke werkzaamheden. Wanneer er sprake is van periodieke klussen dan maken we ook een onderhoudsplan. Hierin staat overzichtelijk wanneer wat gedaan wordt en hoeveel de kosten zijn. Wensen voor groenonderhoud voor bedrijven kunnen vaak zeer uiteen lopen, daarom willen wij graag met je meedenken

Waarom kiezen voor Hoveniersbedrijf Koops? 

Onze hoveniers werken professioneel en zorgvuldig. Het afval wordt netjes opgeruimd zodat er zo min mogelijk overlast is. Het grote voordeel van het uitbesteden van het tuinonderhoud is de zekerheid dat het door een partij gebeurt met expertise en ervaring. Door het tuinonderhoud voor je bedrijf bij Hoveniersbedrijf Koops te leggen, weet je zeker dat je tuin in goede handen is.

Er wordt gebruik gemaakt van professioneel apparatuur. Wanneer wij investeren in nieuw apparatuur, dan doen wij dat uit duurzaam oogpunt. Zo wordt je tuin op een efficiënte manier onderhouden. Door periodiek aandacht aan de kantoor- of bedrijfstuin te besteden, zorgen we ervoor dat de tuin er het hele jaar door mooi bij ligt.

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.