Aanleg paden in de pluktuin

Oosterwolde

Home 9 Project 9 Aanleg paden en pluktuin

Aanleg paden in de pluktuin

Niels Koops heeft Nina’s pluktuin in Ravenswoud af gemaakt. Een pluktuin is pas een pluktuin als er een gevarieerd aanbod aan bloemen is. Dat is Nina Boonstra wel toevertrouwd. Haar tuin aan de Compagnonsweg 12 in Ravenswoud staat vol met de mooiste bloemen.

Iedereen die dat maar wil, kan – met behulp van een schaar en een emmer – prachtige boeketten samenstellen, tegen een zeer redelijke prijs. En natuurlijk geeft zij deskundig advies, als daarom gevraagd wordt.

Maar een pluktuin is pas een echte pluktuin als die ook toegankelijk is. en daar heeft Niels Koops van Hoveniersbedrijf Koops uit Oosterwolde voor gezorgd. De paden tussen de bloembedden zorgen voor een professionele uitstraling.

De bloemen in combinatie met de fraaie bestrating zijn een lust voor het oog. Ik zou zeggen kom in het voorjaar , de zomer en het najaar langs in Ravenswoud en bekijk zelf wat Niels en Nina van de tuin hebben weten te maken.

 

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.