Aanleg onderhoudsvriendelijke tuin

Tolbert

Home 9 Project 9 Aanleg onderhoudsvriendelijke tuin

een groene, maar onderhoudsvriendelijke tuin

In januari hebben wij een groene maar toch onderhoudsvriendelijke tuin aangelegd in Tolbert. Dit was de specifieke vraag van de klant.

In de tuin en overkapping hebben we een keramische tegel ingelegd. Als rand om de keramische tegels hebben we ervoor gekozen om gebakken steen te leggen, om zo de tuin tot leven te brengen. Zowel de keramische tegels als gebakken steen zijn ingevoegd.

De plantenbak hebben we gemaakt met betonblok en verhoogd, zodat er meer diepte in de tuin wordt gecreërd. De tuin ligt een aanzienlijk stuk hoger dan de straat, deze hoogte hebben we opgevangen met een betonschutting in gecoat zwart met hogere onderplaten. Om meer groen aan te brengen in de tuin, hebben we ervoor gekozen om voor de schutting een Portugese laurier te plaatsen. In de haag hebben we twee leefruimte bomen geplaatst, waardoor de bomen in de zomer zorgen voor meer privacy in de tuin.

Deze tuin vraagt om weinig onderhoud, ideaal wanneer je niet regelmatig in je tuin aan de slag wil. De betonnen bak met planten en Portugese laurier halen wel het nodige groen de tuin in, waardoor er een mooie, maar functionele tuin ontstaat.

 

tuinaanleg tolbert 1

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.