Tuin inrichten

 

Ben je toe aan vernieuwing in de tuin?  Bij het inrichten van een nieuwe tuin komt meer kijken dan je denkt. Wij denken graag met je mee wanneer je je tuin een metamorfose wilt geven. Samen met jou bespreken we belangrijke factoren. Hoeveel tijd wil en kun je spenderen aan het onderhouden van je tuin? Ook kijken we naar je wensen. Wanneer we de tuin gaan inrichten, werken we regelmatig samen met een tuinarchitect. We bundelen onze krachten en jij kunt genieten van je prachtige tuin.

Direct contact

0516-764 766

Boekhorst 3, 8431 SR Oosterwolde (Fr.)

Tuinarchitect

Afhankelijk van de wensen werken wij samen met een tuinarchitect. Hierdoor kunnen we nog beter jouw wensen vertalen naar een geschikt ontwerp.

Bodemanalyse

Niet elke plant kan in elke bodem geplant worden. Daarom is het belangrijk om bodemonderzoek te doen. Zodoende weten we uit welke bestanddelen de bodem van jouw tuin bestaat en welke planten, struiken en bomen het meest geschikt zijn.

Beplantingsplan

Met een beplantingsplan bepalen we per plant de beste positie. De ene plant doet het goed in de zon, de ander houdt meer van schaduw. Bij het maken van een beplantingsplan houden we onder andere daar rekening mee. 

Tuinontwerp voor bedrijven

Naast tuinontwerpen voor particulieren maken wij ook tuinontwerpen voor bedrijfspanden. Kan de tuin rondom je kantoor wel een opknapbeurt gebruiken? Of wil je helemaal iets nieuws? We zorgen ervoor dat het ontwerp bij je bedrijfsruimte past.

Onze werkwijze

Wij gaan voor het realiseren van een tuin waar jij heel lang plezier van hebt. Om dit te realiseren, combineren we jouw wensen met de mogelijkheden van jouw tuin. Zo doen we een gericht bodemonderzoek en gaan we aan de slag met een beplantingsplan.

Hoe richt ik mijn tuin in?

De tuin is een plek waar je helemaal tot jezelf kunt komen. Het inrichten van je tuin is dan ook een kwestie van smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wil je meer inspiratie op doen of heb je vragen wat het beste bij jouw tuin past? Dan helpen we je graag.

Inventariseren van de wensen

Er zijn oneindig veel mogelijkheden bij het inrichten van een nieuwe tuin. Hoe realiseer je nou de perfecte tuininrichting? Wij hebben een aantal belangrijke factoren voor je op een rijtje gezet waar jij rekening mee kunt houden, zodat wij een passend tuinontwerp op maat kunnen maken.  

\

Verzamel foto’s van inspiratietuinen om een tuinontwerp te maken

\

Bedenk hoeveel tijd je wilt en kunt besteden aan het onderhoud van je tuin later

\

Wat is het gebruiksdoel van de tuin?

\

Investeer in een tuinarchitect om te voorkomen dat je achteraf fouten moet rechtzetten

\

Start met een goed plan!

\

Tuin inrichten kosten

Niet onbelangrijk bij het inrichten van je tuin, zijn de kosten die erbij komen kijken. Bepaal daarom van tevoren een budget. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt met verschillende elementen. Is je budget wat beperkter? Dan gaan we samen de opties bij langs voor de beste duurzame keuzes.  

Neem contact op voor meer informatie.

Je tuin inrichten samen met Hoveniersbedrijf Koops

Je droomtuin inrichten? Wij helpen je graag. Met onze jarenlange ervaring maken wij van jouw ideeën realiteit. Samen met jou maken we het plan. En daarna gaan onze ervaren hoveniers voor je aan de slag.

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuirenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.