Voortuin aanleggen

 

Een voortuin aanleggen is een hele klus. Je kan ervoor kiezen om dit zelf te doen. Of je laat dit door een professional doen. Voor het aanleggen van jouw droom voortuin ben je bij Hoveniersbedrijf Koops aan het juiste adres. Lees op deze pagina meer over wat er komt kijken bij het aanleggen van een voortuin.

Ontwerp van een tuinarchitect

Je tuin laten ontwerpen door een tuinarchitect kent een aantal voordelen. Zo kijkt een tuinarchitect naar hoe de ruimtes efficiënter gebruikt kunnen worden en zorgt hij ervoor dat de tuin voldoet aan uw wensen.

Hovenier of tuinarchitect?

Een tuinarchitect of een hovenier: wie heb je nodig als je een nieuwe tuin wilt laten aanleggen? Het antwoord is beide: de ene voor het ontwerp, de ander voor de uitvoering.

Tuin renoveren

Op zoek naar een manier om je tuin nieuw leven in te blazen? Denk dan eens aan een tuinrenovatie. Een tuinrenovatie is minder ingrijpend dan het aanleggen van geheel nieuwe tuin. 

Het begint met een tuinontwerp

Het aanleggen of renoveren van een tuin kan niet gebeuren zonder dat er een tuinontwerp is gemaakt. Het tuinontwerp is onze leidraad bij het aanleggen van de tuin. Zo zorgen we ervoor dat jouw droomtuin werkelijkheid wordt. 

Onze werkwijze

Wij gaan voor het realiseren van een tuin waar jij heel lang plezier van hebt. Om dit te realiseren, combineren we jouw wensen met de mogelijkheden van jouw tuin. Zo voeren we een bodemanalyse uit en gaan we aan de slag met een beplantingsplan.

Wat komt er kijken bij het aanleggen van een voortuin?

Bij Hoveniersbedrijf Koops ben je voor het aanleggen van jouw voortuin op de juiste plek. Stap voor stap gaan we aan de slag om jouw perfecte voortuin aan te leggen.  

Jouw droomtuin begint bij een goed tuinontwerp. Bij het maken van dit ontwerp houden we rekening met wat jij mooi vindt, wat je wensen zijn en wat de mogelijkheden bij jou in de tuin zijn. 

Als de plannen helder zijn komen we de tuin opmeten. Heb je een nieuwbouwhuis? Dan maken we de grond startklaar. Bij een bestaand huis halen we de bestrating en planten uit te tuin. In beide gevallen starten we met een lege tuin.

Zijn alle voorbereidingen klaar? Dan is het tijd voor het echte werk. In de eerste fase staat de bestrating centraal. Denk hierbij aan de terrassen en paden, maar ook de overkapping of vijver komt in deze fase om te hoek kijken. Tot slot plaatsen we het groen. Denk hierbij aan verschillende planten, grassen en bomen. Dit maakt jouw voortuin echt af.

Jouw rol in het aanleggen van een voortuin

De juiste voorbereiding is het allerbelangrijkste. Natuurlijk heb jij ook een belangrijke rol in het ontwerpen van de voortuin. We horen graag je wensen aan, zodat jouw droomtuin gerealiseerd wordt. Om je op weg te helpen, kun je je verdiepen in een aantal zaken: materiaalkeuze, tuinstijlen, welke functie de tuin moet hebben, favoriete planten en buitenverlichting.

  De kosten van het aanleggen van een voortuin

  Over de kosten van het aanleggen van een voortuin kunnen we geen eenduidig antwoord geven. Dit komt doordat iedere voortuin anders is en iedereen andere wensen heeft. Wij maken de voortuinen op maat, waarbij de prijs ook op maat wordt gemaakt. Uiteraard brengen wij dit transparant en duidelijk in kaart, zodat jij weet waar je aan toe bent.

  Tuinaanleg door Hoveniersbedrijf Koops

  Bij Hoveniersbedrijf Koops leveren we totaalpakketten op maat. Van het ontwerpen van je tuin, een nieuwe tuin aanleggen tot het onderhoud, bij ons ben je aan het juiste adres. Meer weten?  Neem vrijblijvend contact met ons op!

   

  Over Hoveniersbedrijf Koops

  Sinds 2005 heeft Hoveniersbedrijf Koops al vele tuinen mogen aanleggen, renoveren, ontwerpen en onderhouden in Noord-Nederland. Met een team van professionals steken ze dagelijks letterlijk de handen uit de mouwen. 

  Ook jouw droomtuin realiseren? Of op zoek naar een partij die ervoor zorgt dat je tuin het hele jaar er goed bij ligt? Neem dan contact op.

  Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

  Tuinontwerp

  Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

  Tuinaanleg

  Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

  Tuinrenovatie

  Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuirenovatie.

  Tuinonderhoud

  Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

  Laten we samen jouw droomtuin realiseren

  Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
  Neem vrijblijvend contact met ons op.